2.8.14

REBORN

Blogin uudelleensyntyminen.

Täällä taas, pitkästä aikaa!

Muutama vuosi sitten tiputin silloisen Macbookini kylpyammeeseen. Luit aivan oikein, KYLPYAMMEESEEN! Sehän kuoli samantien. Seuraavana päivänä löysin itseni Saunalahden kauppasta ostamassa halvimman kannettevan jonka löysin. Se kannettava on vuosin varrella toiminut muun muassa veljeni tyynynä, toisen veljeni jalka"nojana" ja lukuisten leffojen imuri- ja katselukoneena. Virussuojaa sillä ei ole ollut kolmen ensimmäisen ilmaisen kuukauden jälkeen lainkaan. Lienee sanomattakin selvää ettei se kone voi kovin hyvin. Käynnistämiseen menee kolmisen tuntia, ja kone kuolee samalla sekunnilla kun virranjohto irroitetaan. Tämä onkin johtanut useaan kirosanasymfoniaan minun osaltani, kun Calle on kompastunut johtoon ja koulutyöni ovat hävinneet taivaan tuuliin salamana. Tänä vuona päätin, että nyt loppuu tietokoneen kanssa tappeleminen, raahaaminen ees taas (tuntuu että työlaukku painaa tuplat enemmän jos otan koneen mukaan laivalle), sekä luentomuistiinpanojen rustaaminen erillisille, laukunpohjaan jääville, ruttuisille lapuille. Joten tänään marssin Boråsin Apple-kauppaan, juttustelin hetken myyjän kanssa, ja astelin ulos upouuden kolmentoista-tuumaisen Macbook Airin kanssa. Olen rakastunut <3 p="">
Tämän uuden ihmekoneen ansiosta sain päähänpiston herätellä eloon vanhan kunnon lifestyle-blogini. Mun visiooni kuuluu selkeästi asukuvatkin, mutta saa nähdä miten niiden kanssa käy ;) Pitänee opettaa tuo mieheke kunnon hovikuvaajaksi!
Kuten aina, usko itseeni on kova, vaikkei nämä blogin edelliset uudelleensyntymiset kovin pitkäkestoisia ole olleet. Laitoin esille muutaman vanhan postauksen, kuten vuoden asu-postaukset ja muutamat reissupostaukset, jos jotakuta kiinnostaa niiden lukeminen ja kuvien katseleminen.

Hot&strong saakin nyt tiukan linjauksen, ja pysyy ainoastaan treeniblogina. Jos treenikuulumiset siis kiinnostaa niin sinne pääsee tätä linkkiä napsauttamalla :) Tännekin
kirjoitan varmasti vähän treenikuulumisia, treeni kun kuitenkin on suuri osa elämääni.Toivottavasti muutama vanha seuraaja innostuu taas lueskelemaan blogiani, ja iloisesti otan myös uusia lukijoita vastaan seuraamaan elämääni täällä itämeren "väärällä" puolella ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti