19.8.14

JÄÄTÄVYYTTÄ HAVAITTAVISSA

Jotkut asiat vain tulevat luonnostaan. Joitain juttuja, kuten pyöräilyä, ei tarvitse opetella kuin kerran, jonka jälkeen se on aina yhtä helppoa. Ilmeisesti asujen kuvaileminen ei siinä mielessä ole verrattavissa pyöräilyyn, sen verran jäiseltä tuntui taas tönöttää kuvattavana! 

No, saatiinpahan kuvat otettua, ja vaikkei tämä asu nyt mikään historian jännittävin olekkaan, tuntuu kivalta taas julkaista vanhaa kunnon asukuvaa blogiin! 
Housut Zara & balleriinat H&M. Muiden vaatteidin alkuperää en edes enää muista!Tämän näköisenä juoksin eilen kaupungilla ja hengailin kirjastolla. Tänään alkaa vihdoinkin tuntumaan että tuo tentti saattaa mennä ihan hyvin, ja tämä fiilis ei tule yhtään liian aikaisin kun tentti on jo huomenna! Torstaina lennän viikonlopu yli Suomeen viettämään muutamia synttäreitä sekä valmentajaa tapaamaan. Tämä onkin viimeinen Suomi-vierailuni hetkeen! Tai kyllähän mä varmasti sinne lähtden taas viimeistään parin kuukauden kuluttua, muuten tulee liian ikävä äitiä.

Kun palaan takaisin Tukholmaan onkin aika viimeistellä uusien oppilaiden tervetuloviikkojen ohjelma. Jostain kumman syystä minä olen yksi kolmesta kyseiden tapahtumien päävastaavasta, mikä nyt syksyllä ei ollenkaan tunnu yhtä hyvältä idealta kuin keväällä haha, niin paljon on vielä tekemättä! No, se on ensi viikon ongelma, nyt keskityn huomiseen tenttiin sekä Suomi-vierailusta nauttimiseen.

Nyt tänne alkaa tippumaan porukkaa, on nimittäin meidän vuoro houstata jalkapallo-ilta. Meikä leipoi brownieita ja toivon todellakin että noi miehet syö ne kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti