18.8.14

CAVIAR NAILS

Tein muutama päivä KICKSissä heräteostoksen kun olin hakemassa sieltä pari pakettia hiusväriä. 70%-alekyltillä varustetulta hyllyltä bongasin kasallisen Ciatén Caviar Manicure-paketteja erilaisissa hauskoissa väreissä. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin syksyiseen musta/siniseen sekä ihanan suloisen pastelliseen pakettiin. Eilen kun opiskeleminen alkoi maistumaan puulta päätin sitten kokeilla taiteilla itselleni pastelliset kaviaarikynnet.

Olen kohdellut kynsiäni kaltoin koko kesän, kynsiviilan tehtävän on hoitanut mitkäkin lähimmät sakset ja kynsinauhani eivät ole nähneet rasvaa saatika öljyä kuukausiin. En kuitenkaan malttanut alkaa nyt öljyillä läträämään, sillä kokemuksieni mukaan se heikentää kynsilakan pitoa ja se alkaa halkeilemaan nopeammin. Tyydyin siis pelkästään viilaamiseen ennen lakkaamisen aloittamista.
Ennen viilaamista. Ei mitään kaunista katsottavaa.
Tykkään tällaisista lasiviiloista paljon niitä "pahviviiloja", vai mitä lie, enemmän.
Viilaamisen jälkeen siirryin lakkaamiseen. Aloitin laittamalla pohjaväriä yhden ohuen kerroksen, jonka annoin kuivua kokonaan ennen seuraavan kerroksen laittamista.

Tässä kohtaa väriä on yksi kerros. Kuten huomata saattaa, väri ei ole kovin peittävä.
 Ensimmäisen värikerroksen jälkeen laitoin siis väriä vielä toisen kerroksen, ja nimettömän kohdalla sirottelin, heti lakan laitoin jälkeen, noita pikkusia helmiä kynnen päälle. Kaadoin helmet kynnelle paketissa mukana tulevan astian päällä, josta oli helppo kaataa ylijäävät helmet takaisin purkkiin. Painelin helmiäisiä kevyesti jotta ne pysyisivät kynnessä, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna olisin voinut ehkä painella niitä pikkasen kovemmin/laittaa pohjuslakkaa vähän paksumman kerroksen.Ylijäävät  helmiäiset oli helppo kaataa takaisin purkkiin

Lopuksi lakkasin vielä muut kynnet kolmannella kerroksella kynsilakkaa, jotta väri ei olisi läpikuultava.Seuraavan kerran aion lakata kynnet jollain tummalla pinkillä värillä tuon keltaisen sijaan, tai vaihtoehtoisesti tehdä kaikista kynsistä "kaviaarikynsiä". Nyt lopputulos oli mielestäni ehkä hiukan pliisu. 
Laitoin tosiaan kynnet eilen ja ne ovat tänään vielä kivan näköiset, ainoa miinus on että kynnen latvoista on irronnut muutama helmi mikä näyttää läheltä katsottuna vähän hölmölle. Mietin, että voisikohan nuo helmet kiinnittää esin kynsiliimalla, niin ne pysyisivät siinä paljon kauemmin? 
Musta tämä oli todella hauska tapa tehdä kynsistä vähän kiinnostavemmat, ja laitto oli jopa kaltaiselleni "peukalo keskellä sormea"-tyypille todella helppoa. Alkuperäishinta yhdelle paketille oli aika suolainen, mutta noin 70% alennuksella ne osti mielellään. Toivottavasti kysienfiksailuintoni jatkuu pitkää näiden myötä!

Mitä pidätte lopputuloksesta? Ja onko teillä jotain hauskoja ideoita millä muilla tavoin kynsiä voisi koristellu noilla helmiäisillä? :)

Ps: Calle arvosti hirveästi mun kynsitaiteilua kun en voinut rapsutella herraa reiluun puoleen tuntiin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti