12.11.10

Punta Cana 11.11

Eilen oli ihana, aurinkoinen päivä! Tilattiin siis aamupala huoneeseen ja lähettiin sit Nellin kanssa salille.
Aamupala
En kyllä jaksanut vetää mitään kunnon treeniä kun mulla oli maha täynnä suklaamuffinsseja ja rannalla loikoilu kuulosti muutenkin mukavemmalta vaihtoehdolta :D Ku tultiin rannalle alkoi tihkuttaa, ja aateltiin että joo kiva tässä tihkusateessa maata :D Sit aurinko tuli ihan yhtäkkiä esiin ja sade loppui, oltiinkin rannalla ja poolilla tosi kauan.
Oonpa ilosen näkönen tässä :D:D:D
Mä en muuten ikinä polta itteeni mut nyt mun olkapäät on kyl aika punaset :D Ja keskiviikko-iltana mun nenää ja poskipäitä kuumotti ihan mukavasti.
Kattokaa kui punanen olin keskiviikkona :D

Käytiin eilen taas buffassa lounaalla, ja sieltä sai jälkkäriks niiiiiiin hyvää suklaakakkua! Kukaan muu ei tainnu oikeen ymmärtää kui hyvää se oli :D Eilen söin enemmän kuin koskaan aiemmin tällä reissulla. Jotenki vaan uppos tosi hyvin ja sit oli vatsa ihan turvonnu koko päivän:D Ja se on muuten vieläkin aika turvoksissa :D No samapa se, lomalla pitääkin syödä ihan niin paljon ku huvittaa.

Eilen oli eka turnauspäivä. Turnaus kestää kolme päivää mut Jonas tippu (onneks:D) jo eilen. Tänään täällä hotellilla järjestetään tosi paljon kaikkia aktiviteetteja, ja aateltiin tyttöjen kanssa lähteä ainakin vesijumppaan ja tanssitunnille! Niin ja sit meidän pitää löytää uimalasit jostain koska mä niiiin haluisin sukellella noissa aalloissa mut mun silmät ei vaan kestä sitä suolee :( Ja sit joskus kolmen aikaan otetaan taksi johonki pieneen kauppakeskukseen. Pitää nähä että onko siellä mitään :D
Nelli oottaa bussia :D
Muuten, on tois outoa kun täällä hotellilla on aika paljon, aika kalliita kauppoja, joissa myydään merkkivaatteita ja laukkuja. Niin yhdessä näistä kaupoista myydään esim dolce & gabbanan, pradan ja chanelin laukkuja niin halvalla (n 100 dollaria) että ne on varmaan feikkejä. Mut se tuntuu niin oudolla kun kyseessä on kuitenkin hieno, hard rock-ketjun hotelli, että miksi ihmeessä ne myisi feikkejä? ja kuitenkin aika kalliita feikkejä :D Kun googletin mitä esim pradan laukut maksaa niin nehän on usein yli 1000 dollaria... Ja sit ne myy kans merkkivaatteita mutta ne vaikuttaa, ainakin hintansa puolesta, ihan aidoilta. Musta toi on vaan tosi outoa, mä haluisin tietää että onko ne laukut aitoja vai ei :D Onko teillä jotain vinkkejä mistä aidon merkkilaukun tunnistaa?
Nyt Jonas voi heräillä niin päästäis syömään aamupalaa (eli mun osalta älyttömiä määriä suklaamuffinsseja :D)

5 kommenttia:

  1. mistä toi palovamma on tullut? :o oot kyllä kaunis!

    VastaaPoista
  2. Sanonpahan vaan että sulla on täydellinen kroppa, huh huh!

    VastaaPoista
  3. anonyymi: Sain sen kuumasta vedestä ihan pienenä:/ kiitos!:)

    anonyymi: Kiitti! :)

    VastaaPoista
  4. vi hade samma sak på ayia napa, där fanns väskor som va feikkin, men ändå kosta dom nå 200 € ? ja tror att dom kostar så mycke fö att dom kanske e bättre gjorda eller att dom e av nå "finare material.."

    h. anna s :)

    VastaaPoista
  5. Vitsi va konstit :D Heldre sku man ju isf köpa en väska fö så mycke var de int sku stå dedä märke på om dom endå int e de märke :D

    VastaaPoista