22.9.10

kesän asut, heinäkuu

Laitetaanpa lisää asuja tulemaan! Huomaa että heinäkuussa oli lämpimämpää kun sukkikset on kadonnu jonnekkin :D
1. 2.
3. 4.
5. 6.

Näistä mun on paljon vaikeempaa päättää mistä tykkään eniten, mutta ehkä ykkönen ja kutonen? Mielipiteitä saa laittaa tulemaan! :)

PS: yritän tänään väsätä ihan tavallisen päivän asu postauksen, kunhan saisin kuvattua tän asun! Tänään on taas sellanen tosi kiireinen päivä niin saa nähdä. Ajjoo ja kiinnostaisko ketään meikkauspostaus? Jotenki himottais sellasen tekeminen :D jos kiinnostaa niin videona vai kuvina?

12 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin sun blogin ihan vasta ja ihastuin tähän. Sulla on tosi kiva tyyli ja tykkään sun nykyisestä hiusten väristä paljon! Mä tykkään eniten kutosesta! Ja meikkauspostaus vois olla ihan kiva... ja videolla mielummin!

    VastaaPoista
  2. Hei! Löysin juuri blogisi selaillessani blogeja ja olen nyt kuluttanut puolitoista tuntia selaten sinun blogiasi. Minä seuraan päivittäin noin 100 blogia ja törmään jatkuvasti uusiin blogeihin ja yleensä sivuutan suurimman osan hetken selailun jälkeen koska ne o tylsiä ja jo niin monta kertaa nähtyjä. Mutta sun blogiasi jäin tosiaan lueskelemaan ja palaan varmasti uudestaan ja uudestaan, koska tykästyin tähän tosi paljon. Ennenkaikkea sulla on tosi kiva tyyli ja blogin ulkoasu on jotenkin ihanan selkeä ja kaunis ja kuvat on kivoja ja tekstit juuri sopivan pituisia ja kiinnostavia. Ja olet todella nätti tyttö. Jatka samaan malliin, sait juuri uuden lukijan! :)

    VastaaPoista
  3. Lotta
    Kiitos! Kiva että löysit tänne :)

    essi
    itekkin tykkään kolmosesta mutta mulla oli ton illan aikana ihan vääränväriset kengät, mikä häiritsee mua nyt myöhemmin :D

    Anonyymi
    Voi kiitos ihanasta kommentista! Tosi kiva, että tykkäät :) Ja varmasti jatkan samaan malliin :)

    VastaaPoista
  4. Oot niin upee <3 en jaksa sanoa sen enempää kirjoitettuani kuusi tunti YO-reaalia :D mutta tyttö: oot vaan niin hemmetin upee näky!

    VastaaPoista
  5. haluisitko tehä jonkun perusteellisen postauksen teidän koirista? jotain juttuja esim. perustiedot, luonne, ongelmat, miksi hankitte juuri ne rodut, hassuimmat tavat, "koira-aikataulu" tavalliselle päivälle, esim. mihin aikaan ja montako kertaa päivässä saa ruokaa ja pääsee lenkille ja muuta. ja tietty paljon kuvia!<3 oon ihan ihastunut niihin ja haluisin tietää kaikenlaista kun en itselleni koiraa voi kuitenkaan pahan allergian takia ottaa koskaan :(

    olisi tosi kiva, kiitti jo etukäteen! :) ainiin ja paras asu on kutonen!

    VastaaPoista
  6. PUSSAUSKOPPI
    Ääää mä ihan punastun täällä kotona :D Kiitos ja toivottavasti reaali meni hyvin :)

    enni
    Tosi kiva postausehdotus! Yritän toteuttaa sen jo tänä viikonloppuna :)

    VastaaPoista
  7. videona ! ps. punainen mekko <3

    VastaaPoista
  8. antsu
    tossa asussa viihdyin itekkin tosi hyvin :)

    Anonyymi
    Voisin yrittää väsätä sellasen videon nyt viikonloppuna, saa nähä uskallanko julkaista sitä :D

    VastaaPoista
  9. Mistä ihmeestä sä oot löytäny ton sinisen mekon? ihan huippuhieno !

    VastaaPoista
  10. Maximekko vai farkkumekko? Maxi on Pariisista ja farkku on Zarasta :)

    VastaaPoista